Majer otkrio pozadinu iza prvog gola Hrvatske: Pročitali su moj i Perijin plan

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija je na riječkoj Rujevici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo rezultatom 3:0 uvjerljivo pobijedila Sjevernu Makedoniju. Dvostruki strijelac bio je Lovro Majer, a prvijenac za reprezentaciju postigao je Marco Pašalić. Gosti nisu bili bez ikakvih šansi, ali Hrvatska je naprosto demonstrirala veću kvalitetu i bolje je koristila svoje prilike.

"Jako sam sretan svojim, ali i ekipnim nastupom. Dobro smo ušli, odigrali ozbiljno, pobijedili uvjerljivo. Mogli smo u nekim trenucima biti i bolji. Dobro sam se osjećao kroz cijelu utakmicu. Prvi smo gol htjeli Perija i ja nešto odigrati, da on gurne, a ja puknem, to su nam pročitali. Na kraju je dobro ispalo, pucao sam i zabio. Kod drugog gola me Petković proigrao, ja sam naletio i to je to", rekao je Majer nakon utakmice.

Podsjetimo, Majer je doveo Hrvatsku u vodstvo golčinom iz slobodnog udarca već u 10. minuti. Pozicija izvođenja prekida bila je na desnoj strani, malo iskosa, idealna za ljevaka, ali malo tko je očekivao udarac s 25 metara. Upravo na to odlučio se Majer, koji je smjestio loptu uz samu bližu stativu i tako fantastično preciznim udarcem iznenadio Dimitrievskog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.