Manchester United protiv Southamptona stigao do druge pobjede u sezoni

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED pobijedio je u gostima Southampton 0:3 u utakmici 4. kola Premier lige. Golove su zabili Matthijs de Ligt, Marcus Rashford i Alejandro Garnacho. Southampton je igrao dosta dobro u prvom poluvremenu. Mogao je lako do vodstva u 32. minuti, kad je Cameron Archer promašio penal. Točnije, obranio je njegov udarac golman Uniteda Andre Onana. Uskoro su gosti poveli golom Matthijsa de Ligta. Bruno Fernandes ubacio je iz kornera, a nizozemski stoper stigao naprijed i pogodio za 0:1.

Marcus Rashford pogodio je šest minuta kasnije. Izvukao se s krila na desnu nogu i kroz gužvu pronašao kut mreže Aarona Ramsdalea za 0:2. Garnacho je zabio duboko u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena za 0:3. Southampton je do kraja utakmice ostao i bez kapetana. Jack Stephens je dobio izravni crveni karton u 79. minuti.

Za momčad Erika ten Haga bila je ovo druga pobjeda u sezoni, a ubilježili su i dva poraza. Southampton je dosad izgubio sve utakmice u ovom prvenstvu, na predzadnjem je mjestu na ljestvici sa samo jednim zabijenim pogotkom.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.