Melnjak: Treba više cijeniti igrače koji nam zatvaraju leđa kad odemo naprijed

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

HAJDUK I Šibenik u srijedu od 19 sati na riječkoj Rujevici igraju finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Hajduk, koji će sezonu završiti na drugom mjestu ljestvice, velik je favorit protiv momčadi koja ispada iz lige. Utakmicu je najavio Dario Melnjak, strijelac dva pogotka u prošlogodišnjem finalu Kupa, u kojem je Hajduk pobijedio Rijeku 3:1.

"Gušt je igrati u finalu Kupa. Očekuje nas protivnik s kojim smo se susretali više puta. Vjerujemo u dobar ambijent i u dobro naše izdanje. Najbitnije je da podignemo trofej. Mislim da treba cijeniti igrače koji zatvaraju leđa nama koji volimo otići naprijed i ući u tuđi kazneni prostor. Tko god bio sutra junak, volio bih da bude iz naše momčadi.

Mislim da smo igrali odlično u obrani i u napadu, a i vratari su nam sigurni. Prošlogodišnje finale smo dobro otvorili, ali smo primili pogodak pa tek onda okrenuli. Uvijek je bolje prvi zabiti. Mislim da nismo ni u jednom trenu pomislili da će ova utakmica biti lagana. Fokus i ozbiljnost su na visokom nivou", rekao je Dario Melnjak na konferenciji za medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.