Mourinho: Samo jedan moj igrač nije zaslužio poraz

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Rome poraženi su na gostovanju kod praške Slavije s 0:2 u utakmici 4. kola skupine G Europa lige. Bio je to prvi poraz rimske momčadi u ovosezonskom natjecanju, dovoljan za razočaranje i žestoke komentare portugalskog trenera Josea Mourinha.

Roma je igrala podređenu ulogu u tom susretu, a u 90 minuta uputila je tek pet udaraca ukupno, od čega dva u okvir Slavijinog gola. Domaćin je bio puno konkretniji s 19 šuteva, od kojih je njih sedam išlo u okvir. Mourinho je na ovoj utakmici odradio kaznu vođenja Rome na europskim utakmicama koju je dobio zbog vrijeđanja suca u finalu prošlosezonske Europa lige.

Istaknuo samo 20-godišnjeg veznjaka

"Ne bih puno pričao o ovoj utakmici, niti bi to itko drugi trebao raditi. Rezultat je pošten i u pozitivnom smislu za Slaviju i u negativnom za nas. Ništa od onog što smo odigrali mi se nije svidjelo", rekao je Mourinho i dodao:

"Već sam razgovarao s dečkima u svlačionici, a nikad to ne radim. Ostat će između nas što sam im rekao. Želio bih biti pošten prema igračima iz Slavije koji su u potpunosti zaslužili ovu pobjedu. Užasno smo odigrali i baš ništa nije bilo kako je trebalo biti."

"Reći ću vam jedinu stvar koja mi se svidjela. Edoardo Bove. On je 20-godišnji klinac, a samo jedan takav nije nam dovoljan za pobjeđivanje. Svi smo mi zaslužili poraz u ovoj utakmici osim njega", zaključio je Mourinho.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.