Neugodan trenutak u studiju nakon derbija. Pogledajte Jeličića i Jakirovića

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL

DINAMO je u najvećem hrvatskom derbiju izgubio pred svojima navijačima 0:1 od Hajduka. Utakmica je igrana jučer u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a, a njezinim ishodom je Dinamo, nakon prvog poraza u sezoni, prepustio vodeće mjesto ljestvice Hajduku i pao na drugu poziciju. U studiju MAXSporta nakon utakmice došlo je do neugodne situacije.

Najzaslužniji za to bio je analitičar Joško Jeličić. Nakon što je u studiju svoj komentar utakmice na talijanskom jeziku dao Gennaro Gattuso i izljubio se sa svima na odlasku, stigao je red i na kraći intervju trenera poražene momčadi. Njegov dolazak u studio Jeličić je najavio riječima: "Sad ću ja malo prevoditi." 

🎙️ Joško Jeličić bocnuo trenera Dinama nakon utakmice: 'Scusi mi, signore (Oprostite, gospodine)'. #SuperSportHNL #HRnogomet

Objavljuje HRnogomet u Petak, 13. rujna 2024.

Jakirović je potom preuzeo mikrofon i zauzeo svoje mjesto u studiju, na što mu je Jeličić na talijanskom jeziku rekao: "Oprostite, gospodine." Jakirović mu je odgovorio: "Molim?", a Jeličić ponovio svoju rečenicu na talijanskom. Dinamov trener ignorirao je Jeličićev pokušaj duhovitosti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.