Nijemci: Bjelica izjavom poslao poruku igračima koji su prije pokazali nezadovoljstvo

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NENAD BJELICA u nedjelju je službeno preuzeo Union Berlin, prošlosezonski hit-klub koji je visokim plasmanom osigurao nastup u ovoj sezoni Lige prvaka. Međutim Union je u posljednje vrijeme nanizao loše rezultate, pao na pretposljednje mjesto Bundeslige te posljednje u skupini C Lige prvaka. 

Berliner Zeitung je nakon prvog treninga hrvatskog stručnjaka najavio kako ga "očekuje stresan tjedan", ali i naveo da je "vratio veselje" u sastav. Union u srijedu u 21 sat gostuje u Portugalu kod Brage, s kojom će se boriti za treće mjesto skupine Lige prvaka koje na proljeće vodi u Europa ligu. U subotu ga, pak, očekuje gostovanje kod Bayerna u sklopu 13. kola Bundeslige. 

Njemački medij ističe kako će Bjelica ponajprije morati upoznati momčad, a za što neće imati puno vremena s obzirom na dvije zahtjevne utakmice. "Bjelica si je mogao olakšati i pričekati idući tjedan kako bi potpisao ugovor. Međutim, smatrao je kako je ovo pravi trenutak za novi zadatak", ističe Berliner Zeitung, dodavši kako je Bjelica i poručio da "nema problema" s teškim rasporedom.

"Svatko tko će kvalitetno raditi, imat će najboljeg prijatelja u Nenadu Bjelici. Onaj tko to ne učini, imat će problema"

Berliner Zeitung navodi kako je Bjelica razgovarao s kapetanom Christopherom Trimmelom i njegovim zamjenikom Ranijem Khedirom. "Ostat će tajna što je Bjelica u krugu rekao svojim igračima", stoji u tekstu.

Nijemci prenose izjavu Bjelice. "Svatko tko će kvalitetno raditi, imat će najboljeg prijatelja u Nenadu Bjelici. Onaj tko to ne učini, imat će problema", izjavio je Bjelica, a Berliner Zeitung smatra da je to vjerojatno "jasna poruka igračima poput Sheralda Beckera i Davida Fofane, koji su u prošlosti pokazali nezadovoljstvo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.