Nogometaš (19) iz Brazila nestao prije 10 dana. Pronađen je raskomadan i bez glave

Foto: Twitter

BRAZILSKI nogomet je u šoku. Danas je okončana desetodnevna potraga za 19-godišnjim nogometašem Viniciusom Skulnyjem, objavili su brazilski mediji koji prenose jezive detalje istrage. Tijelo nestalog nogometaša pronađeno je raskomadano u saveznoj državi Mato Grosso do Sul, u rijeci Iguatemi. Brazilci nigdje ne navode za koji je klub Skulny nastupao, ali svi ističu da je bio nogometaš.

Objavljeno je da su pronađeni samo dijelovi kuka, torzo i jedno bedro, ostatak tijela, koje je obezglavljeno i raskomadano, zasad nije nađen. Policija je uz pomoć rodbine identificirala igračeve tetovaže i potvrdila da tijelo pripada nestalom nogometašu.

Policija je uhitila sumnjivce

Posljednji je put viđen 25. lipnja kada je bio na tulumu koji je organiziran na jednoj benzinskoj crpki na granici Brazila i Paragvaja. Od tad mu se gubio svaki trag, sve do danas. Policija je obavijestila da već ima u pritvoru dvije osobe osumnjičene za Skulnyjevu smrt te da se potraga za ostacima nastavlja sve dok glava ne bude pronađena.

U brazilskim medijima zasad se pojavljuju samo nagađanja, a španjolska Marca prenosi verziju priče u kojoj je Skulny otišao posjetiti bivšu djevojku, nakon čega ga je usmrtio njezin sadašnji partner.

"Razlozi događanja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi", piše spomenuti španjolski list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.