Nogometaš tajno snimao spolne odnose. Bratova žena ga ucjenjivala i objavila ih

Foto: EPA

NOGOMETAŠ turskog Alanyaspora Hwang Ui-jo ispričao se na sudu jer je potajno snimao spolne odnose s više svojih partnerica. Južnokorejski 32-godišnji napadač snimao je svoje aktivnosti s dvije partnerice u razdoblju od lipnja do rujna 2022. godine bez njihovog pristanka. Skandal je razotkrila žena njegovog brata, koja je objavila snimke na društvenim mrežama. Cilj joj je bio ucijeniti Hwanga, koji ju je onda tužio. Riješili su spor na sudu u Seoulu.

Hwang dolazi na sud sa svojim odvjetnikom - Foto: EPA

"Neću ništa loše napraviti u budućnosti i trudit ću se dati sve od sebe kao nogometaš. Iskreno se ispričavam svim žrtvama na koje su utjecale moje akcije. Duboko mi je žao zbog razočaranja koje sam uzrokovao svima kojima je stalo do mene", pokajao se Hwang pred sudom.

Ima 62 nastupa za reprezentaciju Južne Koreje

Južnokorejski centarfor ove sezone je zabio dva gola u tri nastupa za turski Alanyaspor. Prije toga ga je mučila ozljeda, a imao je i problema sa zakonom nakon objave spomenutih snimaka, zbog čega nije bio uvijek dostupan treneru.

Igrao je prije toga u Engleskoj za Nottingham Forest i Norwich, a nastupao je i za Bordeaux, Olympiakos, FC Seoul, Gamba Osaku i Seongnam, za koji je odigrao najviše utakmica u karijeri (163) i zabio najviše golova (43). Ima i 62 nastupa za reprezentaciju Južne Koreje te 19 pogodaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.