HNL

Određen je datum kad će Hajduk i Gorica odigrati zaostalu utakmicu

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

POVJERENIK za natjecanje SuperSport HNL Josip Brezni donio je odluku da se odgođena utakmica 4. kola, Hajduk - Gorica, igra 26. listopada s početkom u 16.30. Utakmica 4. kola SuperSport HNL, Hajduk - Gorica, odgođena je zbog preklapanja s terminom utakmice kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu Vitoria - Hajduk, objavio je splitski klub na svojoj stranici.

"S obzirom na to da je HNK Hajduk završio s natjecanjem u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu, nema više zapreke da se odgođena utakmica ne odigra u mogućem slobodnom terminu, 26. listopada, koji je dogovoren i usklađen s ugovornim partnerom za TV prava lige te je i raspored odigravanja utakmica 14. i 15. kola napravljen na način da osigurava optimalne natjecateljske uvjete za oba kluba", stoji u obrazloženju odluke.

Hajduk je u proteklom kolu odigrao neriješeno (2:2) protiv Istre na Poljudu. Momčadi Mislava Karoglana bio je to drugi remi u posljednje tri utakmice, no još je uvijek Hajduk na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Gorica je posljednja sa samo pet bodova. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.