Dinamu se nakon gotovo godinu dana vratio branič. Do teške ozljede igrao je redovito

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO gostuje u Istri kod Banjola, momčadi koja igra u 3. Nogometnoj ligi Zapad, u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog kupa. Kao što je i bilo za očekivati, privremeni Dinamov trener Sandro Perković izrotirao je momčad i dao šansu nekim igračima koji u dosadašnjem tijeku sezone nisu puno igrali.

Pored toga, u sastavu Dinama našao se igrač kojeg ondje nije bilo još od prosinca prošle godine. Radi se o Irancu Sadeghu Moharramiju (28). Moharrami je u siječnju na Azijskom kupu doživio tešku ozljedu koljena, odnosno puknuće prednjeg križnog ligamenta, a nakon duge pauze sada opet konkurira za sastav. Susret kod Banjola započeo je među rezervama.

Iranski desni bek je u Dinamu još od ljeta 2018. godine te je od tada za njega zaigrao 134 puta uz učinak od jednog pogotka i devet asistencija. Do ozljede je Moharrami prošle sezone bio gotovo standardan, skupivši 27 nastupa u svim natjecanjima, no Dinamo ga je u siječnju imao namjeru prodati jer Sergej Jakirović više nije računao na njega. Jakirovića više nema, a tek treba vidjeti hoće li novi trener imati Iranca u planovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.