Olmo: Da nisam nogometaš, bio bih astronaut, a najbolji suparnički igrač mi je Modrić

Foto: EPA

DANI OLMO dao je intervju Mundo Deportivu u kojem je objasnio svoje razloge dolaska u Barcelonu, otkrio čime bi se bavio da nije nogometaš i odgovorio na niz pitanja kako bi ga navijači kluba i španjolske reprezentacije bolje upoznali. U svoja dva odgovora uvrstio je Luku Modrića.

Otkrio je da su ga trener momčadi Hansi Flick i sportski direktor Deco nagovorili na transfer iz RB Leipziga u Barcelonu, klub u kojem je rastao prije no što je kao tinejdžer stigao u Dinamo. Iz zagrebačkog kluba u Njemačku je otišao u zimi 2020. godine, a nedavno je potpisao šest godina dug ugovor s Barcom, nakon transfera vrijednog 55 milijuna eura fiksno i mogućih sedam milijuna eura kroz bonuse.

U dijelu intervjua u kojem je morao brzim i kratkim odgovorima reći što misli i osjeća, europski prvak s reprezentacijom Španjolske odgovorio je i na sljedeće upite.

Najbolji sportaš? Rafa Nadal.

Najbolji suparnik? Modrić.

Najbolje nogometno sjećanje? Europsko prvenstvo.

Da nisi nogometaš, bio bi? Astronaut.

Igrač iz suparničke momčadi kojeg bi volio u svom timu? Modrić.

Olmo je debitirao za Barcelonu prije dva dana u utakmici s Rayom Vallecanom. U igru na gostovanju ušao je u 46. minuti, a u 82. zabio za preokret i pobjedu 2:1, Barcinu prvu nakon 2125 dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.