Osijek doveo reprezentativca Armenije

Foto: NK Osijek

REPREZENTATIVAC Armenije Styopa Mkrtchyan novi je igrač Osijeka. Mkrtchyan, 20-godišnji stoper, stigao je na posudbu do kraja sezone iz Ararat Armenije s mogućnosti otkupa na kraju sezone.

"Hrvatski nogomet ima vrlo visoki rejting, naravno prvenstveno zahvaljujući sjajnim rezultatima vaše reprezentacije. No, malo sam se upoznao i s HNL-om i vidio da se tu igra jako dobar nogomet. To znači da je ovo i za mene lijepa prilika da se dokažem i ispunim i svoja i klupska očekivanja", rekao je igrač s 10 nastupa za Armeniju i dodao:

"Nestrpljivo sam čekao na dolazak, sada sam ovdje i nadam se kako ću brzo debitirati za Osijek. Želim potvrditi ono što su sportski direktor Kulešević i trener Tomas prepoznali u meni i zbog čega su me odlučili dovesti. Vjerujem da ću se brzo na sve priviknuti, a najvažnije je da od početka krenemo pobjeđivati."

Kulešević: Imao je i nekoliko ponuda iz drugih zemalja, ali mu je Hrvatska jako privlačna

Novog igrača Osijeka predstavio je sportski direktor kluba Ivica Kulešević.

"Mlad je, perspektivan, uz to još i ljevak, neupitno razvojan i perspektivan, vrlo i komunikativan, tako da vjerujem da će se odmah bez problema uklopiti u momčad. Više sam puta razgovarao s njim, imao je i nekoliko ponuda iz drugih zemalja, ali mu je Hrvatska jako privlačna i zbog velikih uspjeha naše reprezentacije, ali i zbog naše prekrasne Opus Arene", izjavio je Kulešević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.