VIDEO Sjajni Budimir zabio dva gola u demoliranju Barcelone

Foto: Screenshot

HRVATSKI napadač Ante Budimir (33) zabio je dva gola za Osasunu u pobjedi 4:2 nad Barcelonom u osmom kolu La Lige. Osasuna je na domaćem terenu povela u 18. minuti golom Budimira, koji je glavom pogodio nakon sjajnog centaršuta Bryana Zaragoze s lijeve strane. Zaragoza je probio Joulesa Koundea i centrirao na peterac, a ondje se sjajno snašao Budimir za vodstvo Osasune. Taj pogodak možete pogledati ovdje.

U 71. minuti Budimir je izborio penal. Barcelonin stoper Sergi Dominguez srušio ga je u kaznenom prostoru, a Budimir je potom sam preuzeo odgovornost i precizno pogodio za 3:1. Prethodno je Zaragoza u 28. minuti donio Osasuni 2:0, a Pau Victor je u 53. zabio za 2:1. Drugi gol Budimira možete pogledati ovdje.

Budimir junak Osasune

Abel Bretones je u 85. minuti sjajno pogodio iz daljine za 4:1, a Lamine Yamal je u 90. minuti smanjio na 4:2 lijepim golom s vrha šesnaesterca. Bio je ovo prvi poraz Barcelone u La Ligi ove sezone. Barcelona je u ovoj utakmici imala niz važnih izostanaka pa su u prvih 11 igrali mladi igrači iz B momčadi poput Sergija Domingueza, Martina, Torrea i Victora.

Budimir je utakmicu završio u 77. minuti, kada ga je zamijenio Raul Garcia. Za Budimira je to bio treći gol ove sezone u osmom nastupu. Hrvatski napadač je za Osasunu do ove utakmice imao 48 pogodaka i šest asistencija kroz 144 nastupa. U klubu je od listopada 2020. godine.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.