Pogledajte kako je Livaja zabio za pobjedu Hajduka protiv Dinama

Screenshot: MAXSport

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u šestom kolu SuperSport HNL-a. Splitska momčad trenera Gennara Gattusa s ta tri boda preskočila je Dinamo na ljestvici. Zagrebačkom sastavu trenera Sergeja Jakirovića ovo je, pak, bio prvi poraz u sezoni u svim natjecanjima, a u utorak ga u Münchenu očekuje otvaranje Lige prvaka protiv Bayerna.

Strijelac jedinog pogotka bio je kapetan Hajduka Marko Livaja. Najbolji igrač Splićana u 70. minuti odlično je reagirao na ubačaj stopera Dominika Prpića, koji je odigrao sjajnu utakmicu. Prpić je prebacio dinamovce, Kevin Theophile-Catherine nije ispratio Livaju, a on je u padu udario loptu i spremio je u mrežu pokraj golmana Ivana Nevistića.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Gattuso: Livaja je skinuo sedam-osam kilograma, trči, trenira, lider je i gura cijelu momčad

Livaja je u fantastičnoj formi na početku sezone. U deset susreta upisao je šest pogodaka i tome dodao tri asistencije u svim natjecanjima te je uvjerljivo najbolji igrač splitskog kluba. Uostalom, nakon derbija nahvalio ga je i Gattuso.

"Marko je bio sjajan zadnja dva i pol mjeseca. Skinuo je sedam-osam kilograma, trči, trenira, lider je i gura naprijed cijelu momčad. Ovo je pobjeda cijele ekipe i moja pobjeda jer sam uspio produljiti njegovu karijeru jer je nekad u karijeri preslabo trenirao.

Njemu je majka priroda dala veliki talent, koji može koristiti još više. Za razliku od mene, koji nisam bio tako talentiran, ali sam uspio jer sam puno trenirao. On je podrška mladima, podrška starima, jede pravilno i treba tako nastaviti jer je već dovoljno svoje karijere bacio u vjetar", rekao je Gattuso.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.