Pogledajte kako se Bjelica našalio na svoj račun

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je u utakmici 2. kola Lige prvak odigrao 2:2 s Monacom na stadionu u Maksimiru. Bila je to povratnička utakmica Nenada Bjelice u ovom natjecanju na Dinamovoj klupi, nakon što je prethodnu vodio Sergej Jakirović. Sad već bivši trener Dinama izgubio je taj susret u Münchenu, gdje je domaći Bayern slavio rekordno visoku pobjedu u LP-u, pobijedivši hrvatskog prvaka 9:2.

Sljedeće kolo Dinamu donosi gostovanje kod RB Salzburga. Tu utakmicu Bjelica neće moći voditi zbog isključenja koje je dobio jučer. Zašto je dobio kaznu isključenja, objasnio je nakon utakmice kada je za HRT rekao:

"Prvi žuti karton dobio sam jer je skočila cijela klupa, tada nisam ništa rekao. Drugi sam dobio jer sam tražio prekršaj za nas. Ne razumijem to, ali dobro, to su situacije koje postoje u nogometu. Podsjetilo me to malo na situaciju iz Lisabona protiv Benfice kad nam je isto njemački sudac prekršaj na Petkoviću dosudio kao kontraprekršaj. Prihvaćam odluku i moramo se pomiriti s tim."

Ne sumnja u pomoćnike

Posebno je zanimljiv i duhovit bio njegov komentar na slično pitanje na konferenciji za medije. Mnogi su ga protumačili i kao odgovor koji se nije ticao samo sudaca, već i bivših poslodavaca. Bjelica je, podsjetimo, prije Dinama radio u Union Berlinu, njemačkom klubu u kojem je dobio otkaz.

"Imam vrlo kvalitetne pomoćnike koji će to na terenu odraditi vrlo kvalitetno. Nije za mene nikakva novost. Vole Nijemci mene isključivati, hahahaha", nasmijao se Bjelica.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.