Bernauer: Puno je emocija nakon teške noći

Foto: Josip Regović/PIXSELL

DINAMO je u drugom kolu Lige prvaka ispustio vodstvo od 2:0 protiv Monaca i na kraju remizirao 2:2, a pod brojnim kritikama nakon sinoćnje utakmice je Maxime Bernauer, Dinamov stoper koji je u 90. minuti skrivio jedanaesterac iz kojeg je Monaco zabio za remi. U Bernauerovu obranu stao je i Dinamo objavom na društvenim mrežama, a oglasio se i sam Francuz.

"Puno emocija nakon teške noći. Ponekad se stvari ne odviju točno onako kako si htio, čak i kad si igrač sa srcem i sa strašću. Ekipa je pokazala vrhunski timski duh i moramo tako nastaviti uz popravljanje detalja. Ponosan sam na ekipu, sretan sam što sam odigrao svoju prvu utakmicu u Ligi prvaka, unatoč frustrirajućem kraju. Idemo raditi još jače, biti jedan posto bolji svaki dan. Hvala svim navijačima za nevjerojatnu atmosferu pod kišom", napisao je Bernauer na Instagramu.

Bernauerovu objavu komentirao je i Dinamo te napisao: "Možeš biti ponosan, Max!" Podsjetimo, Bernauer je u Dinamo stigao uoči početka prošle sezone iz francuskog drugoligaša Paris FC-a. Hrvatski prvak francuskog stopera platio je 1.2 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.