Pogledajte koreografiju i bakljadu navijača Borussije na finalu Lige prvaka

Foto: Index

REAL MADRID je osvojio Ligu prvaka po 15. put u svojoj povijesti. U finalu odigranom na stadionu Wembley u Londonu pred 86 tisuća gledatelja slavili su protiv Borussije Dortmund 2:0. Strijelci za Kraljevski klub bili su Dani Carvajal u 74. minuti i Vinicius Junior u 83. minuti utakmice. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je ušao u igru u 85. minuti i osvojio svoju šestu Ligu prvaka.

Koreografija navijača Borussije

Na početku susreta navijači Borussije priredili su sjajnu koreografiju. U središtu je bila kruna s grbom njemačkog kluba, a preko tribine natpis na engleskom jeziku "ponovno smo u gradu da ukrademo krunu". Kruna, osim što simbolizira trofej za najbolju momčad Europe, je vjerojatno aluzija na grb Reala i naziv Kraljevski klub, a "ponovno smo u gradu" je podsjetnik na finale Lige prvaka koje je Borussia 2013. upravo na ovom stadionu izgubila od Bayerna 2:1.

Uoči početka drugog poluvremena navijači Borussije su priredili veliku bakljadu, što je scena koju danas vrlo rijetko vidimo na tako velikim utakmicama. Ispred tribine su istaknuli natpis "Idemo Dortmund, boriti se i pobijediti!" što je njihova poznata krilatica i dio navijačke pjesme. Video bakljade možete pogledati OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.