I Guardiola i Arteta se bune na suđenje. Pep: Nećemo više slati kapetane na razgovor

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY i Arsenal remizirali su rezultatom 2:2 u derbiju petog kola engleske Premier lige. City je poveo pogotkom Erlinga Haalanda u devetoj minuti, no Arsenal je preokrenuo u prvom poluvremenu golovima Riccarda Calafiorija i Gabriela Magalhaesa. John Stones zabio je u 98. minuti za remi.

Guardiola: Nećemo više slati kapetane na razgovor sa sucima

Oba trenera su se nakon utakmice dotaknula suđenja Michaela Olivera. Cityjev strateg Pep Guardiola protestirao je zbog prvog pogotka Arsenala. Naime, Arsenal je taj gol postigao nakon što su njegovi nogometaši izveli slobodan udarac dok je desni bek Cityja Kyle Walker bio izvan pozicije jer ga je sudac kao kapetana pozvao na razgovor na centar terena. Walker se nije stigao vratiti, a Arsenal je već počeo igrati. Spomenutu situaciju pogledajte OVDJE.

"Idući put kad sudac pozove kapetane na razgovor, nećemo ići. Mora im dozvoliti da se vrate na poziciju. Ali u isto vrijeme moramo izbjeći to brzo dodavanje, znamo da igraju brzo, moramo bolje organizirati obranu", rekao je Guardiola nakon susreta.

Arteta ljutit zbog crvenog kartona

Arsenalov trener Mikel Arteta sucu zamjera što je Leandru Trossardu u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena dodijelio drugi žuti karton zbog napucavanja lopte nakon zvižduka. Situaciju pogledajte OVDJE.

"Preferiram ne komentirati jer sam vidio sve, tako je očito. Ostavit ću to vama. Već sam bio u velikim problemima dok sam rješavao ono što se događalo na terenu, nije moja briga rješavati što se događa van terena", rekao je na konferenciji za medije, a jedan novinar je spomenuo da Cityjev igrač Jeremy Doku za sličnu stvar nije dobio karton:

"To i kažem. Tako je očito da mislim da je nepotrebno komentirati išta. Očekujem 100 utakmica u Premier ligi ove sezone da se igraju deset na 11, deset na deset ili devet na deset."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.