Pogledajte sjajnu asistenciju Olma za poništeni gol. Bjelica blizu zone ispadanja

Foto: EPA

RB LEIPZIG je prekinuo niz od tri uzastopna poraza u Bundesligi upisavši u 20. kolu pobjedu 2:0 protiv Union Berlina hrvatskog trenera Nenada Bjelice. Ovom pobjedom su se potpuno vratili u igru za plasman u Ligu prvaka iduće sezone te za četvrtoplasiranom Borussijom Dortmund zaostaju samo jedan bod. S druge strane, momčad Nenada Bjelice je u teškoj situaciji te bježe samo dva boda od zone ispadanja uz odigranu utakmicu manje.

Domaćine je već u 11. minuti u vodstvo doveo Lois Openda svojim 14. golom sezone čime zauzima treće mjesto na ljestvici najboljih strijelaca lige ove sezone. Konačnih 2:0 postavio je slovenski napadač Benjamin Šeško golom u 48. minuti, ali najbolji trenutak utakmice uslijedio je deset minuta kasnije.

Bivši igrač Dinama Dani Olmo se odlično probio na lijevoj strani i onda fenomenalno "rabonom" asistirao Šešku za njegov drugi gol na utakmici koji je na kraju poništen zbog milimetarskog zaleđa. Do kraja utakmice gosti nisu uspjeli smanjiti zaostatak, a od 73. minute su igrali s igračem manje jer je izravni crveni karton zaradio kapetan momčadi Christopher Trimmel.

FANTASTIČNU ASISTENCIJU DANIJA OLMA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.