Baturina slavio Dinamovu pobjedu. Odmah mu se preko Instagrama javio Modrić

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

MARTIN BATURINA odigrao je vrlo dobru utakmicu protiv RB Salzburga u jučerašnjem slavlju Dinama kod austrijskog viceprvaka. Sudjelovao je u konačnih 2:0 s 88 minuta provedenih na terenu, pri čemu se istaknuo točnom predajom lopti (35/37, duge lopte 3/3), ključnim dodavanjima (2) i driblinzima (5/7).

Nagrada za igrača utakmice pripala je Stefanu Ristovskom, asistentu kod oba Dinamova gola, a po mišljenju mnogih, mogla je biti dodijeljena i Baturini. S prosječnom ocjenom 4.6 (raspon od 1 do 5) bio je igrač utakmice i za Indexove čitatelje.

Modrićev nasljednik?

Baturina se nakon utakmice javio svojim navijačima na Instagramu. Poručio je "Ovo je Dinamo" i dobio brojne reakcije na svoju objavu. Među njima je i ona koja se posebno ističe. Stigla je od kapetana hrvatske reprezentacije i Real Madrida. Modrić je Baturininu objavu prokomentirao s "Bravoooo".

Podsjetimo, Baturinu se opisuje kao nasljednika Modrića u dresu hrvatske reprezentacije, ali i kao mogućeg nasljednika u Realu. Modrić najvjerojatnije igra posljednju sezonu u Madridu i klub je u potrazi za igračem koji bi ga dugoročno mogao naslijediti. Kapetan hrvatske reprezentacije i Real Madrida, čija je i ikona, sam je predsjedniku kluba predložio igrača koji bi mogao biti dobra opcija, upravo 21-godišnjeg Baturinu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.