Dinamo čestitao Kulenoviću. Napravio je to uz stihove hita Marka Perkovića Thompsona

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

SANDRO KULENOVIĆ postigao je prvi gol za Dinamo u jučerašnjoj pobjedi protiv RB Salzburga. Utakmica je završila nakon što se među strijelce upisao i Bruno Petković, za prvu pobjedu Dinama u Ligi prvaka u ovoj sezoni. Kulenović je igrao u startnoj postavi zagrebačke momčadi do 78. minute, kad se uputio prema klupi s koje je trener Nenad Bjelica podigao upravo Petkovića.

Petković je preostale minute iskoristio za svoj 28. gol za Dinamo u Europi i izjednačenje s Mislavom Oršićem na čelnom mjestu ljestvice Dinamovih strijelaca u europskim natjecanjima. Kulenović je poslije utakmice na Instagramu objavio fotografiju proslave gola na kojoj ljubi Dinamov grb i uz plavo srce na profilu ostavio stihove pjesme Zaprešić Boysa "Nebo boje Dinama". "A nek ljudi štuju razne svetinje i kunu se, meni u životu samo jedna uvijek bila je...", napisao je.

Ispod te njegove objave stoji čestitka kluba. Dinamo ju je svom napadaču uputio uz stihove Marka Perkovića Thompsona iz hita Tamo gdje su moji korijeni. "Bog će uvijek svakom dati samo treba vjerovati", poručili su mu iz kluba.

Standings provided by Sofascore


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.