Predsjednik Partizana: Razumijem frustracije Hrvata

Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images

PREDSJEDNIK košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović na opsežnoj je konferenciji za medije progovorio o brojnim temama vezanim za uspjeh u Euroligi. Partizan je poveo protiv Reala 2:0 u četvrtfinalu, a taj je uspjeh pomalo zasjenila tučnjava zbog koje su kažnjena po dva igrača Partizana i Reala.

"Ako smo dva puta pobijedili u Madridu, bez obzira na to što smo hendikepirani odsustvom dva ili tri ključna igrača, ali ćemo se boriti za odlazak na Final Four. Zaslužili smo, navijači su zaslužili. Imate 400.000 navijača u regularnom dijelu sezone, to je velik uspjeh za NBA ekipe, a ne za beogradsku ekipu", rekao je, između ostalog, Mijailović pa se osvrnuo i na hrvatske medije.

"Razumijem Hrvate"

"Ponosan sam što svi komentiraju KK Partizan u Europi. Nekad su dobri, nekad ne. Razumijem, kada o nekome pričate, pravite hajp i onda se brend Partizana podiže u javnosti. Ne smijemo dozvoliti sebi da odgovaramo na provokacije.

"Razumijem hrvatske komentatore jer je hrvatska košarka daleko ispod srpske. Razumijem frustracije raznih komentatora. Mi ćemo nastaviti postizati dobre rezultate", rekao je predsjednik Partizana srpskim medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.