PSG i Barcelona dogovaraju drugi najveći transfer u povijesti nogometa?

Foto: EPA

FRANCUSKI Le Parisien javlja da PSG u ljetnom prijelaznom roku planira krenuti po Laminea Yamala (16), najvećeg talenta Barcelone koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu postavljenu na milijardu eura. Naravno, takva klauzula ne znači i da Barcelona toliko traži za njega, samo služi kao zaštita kluba od toga da netko aktivira neku od manjih klauzula i ostvari pravo pregovora s igračem bez da klub to može zaustaviti. 

Kylian Mbappe će napustiti PSG ovog ljeta kao slobodan igrač i potpisati za Real pa su Parižani odlučni dovesti Yamala kao Mbappeovu zamjenu. Ne nužno po igračkim kvalitetama, ali po zvjezdanom statusu i činjenici da može biti nositelj igre PSG-a u godinama koje dolaze jer još nije ni punoljetan.

Interes PSG-a je postojao i ranije, Marca je još u ožujku pisala da su Francuzi zainteresirani za Yamala, a Le Parisien navodi da su sada i uspostavljeni prvi kontakti između klubova. Ako Barcelona prihvati ponudu PSG-a, to će biti drugi najveći transfer u povijesti nogometa. Na vrhu je Neymar kojeg je također PSG kupio od Barcelone za 222 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.