Rebić otpisan u Milanu, ne ide na pripreme

Foto: Profimedia

MILAN sutra odlazi na pripreme u Sjedinjene Američke Države, a u avionu neće biti hrvatskog nogometaša Ante Rebića. Talijanski klub na 29-godišnjeg ofenzivca više ne računa i ovog ljeta ga se želi riješiti. Nedavno se pojavila informacija da Rebić i Divock Origi, još jedan igrač koji neće putovati na pripreme, izluđuju vlasnike Milana jer odbijaju sve ponude. 

"Ante Rebić i Divock Origi izluđuju vlasnike Milana. Obojica su u ovom prijelaznom roku dobili ozbiljne ponude iz Turske, čelnici Milana bili su spremni pregovarati s Bešiktašem i postići dogovor, ali Hrvat i Belgijac ne žele otići iz kluba", piše Corriere dello Sport i dodaje:

"Obojica iza sebe imaju razočaravajuću sezonu i Milan ih se svim silama želi riješiti kako bi si oslobodio mjesto u budžetu za plaće. Rebić godišnje zarađuje tri i pol milijuna eura, a Origi četiri. To su prevelike plaće za igrače od kojih klub ne dobiva ništa." 

Rebić se ovog ljeta povezivao s Bolognom, Nicom, Bešiktašem te odlaskom u Saudijsku Arabiju. Zasad je odlučio ostati u Milanu s kojim ugovor ima još dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.