Rodrygo nije smio odgovoriti na pitanje: Real mi ne dopušta

Screenshot: X (Twitter)

RODRYGO je razgovarao s novinarima nakon pobjede Real Madrida protiv Napolija (4:2) na Santiago Bernabeuu u petom kolu skupine C Lige prvaka. Novinari su napadača pitali o sukobu s Lionelom Messijem tijekom utakmice Brazila i Argentine na Maracani u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026.

"Ne smijem govoriti o tome. Real Madrid mi ne dopušta", rekao je 22-godišnji napadač madridskog kluba i brazilske reprezentacije. Novinari su se potom nasmijali, a Rodrygo je otišao.

Sukob Messija i 14 godina mlađeg Brazilca

Podsjetimo, Messi je prošli tjedan povukao momčad s terena Maracane kada je trebala početi utakmica s Brazilom. To je napravio ogorčen time što je brazilska policija na tribinama mitskog stadiona tukla argentinske navijače.

Prije toga su argentinski nogometaši došli uz ogradu tribina te žestoko prosvjedovali kod policajaca da prestanu s nasiljem prema sunarodnjacima. Kada se situacija na tribinama smirila, Argentinci su se vratili na teren, a dočekali su ih zvižduci i uvrede krcate Maracane.

Argentinska televizija TyCSports tvrdi da su njene kamere ulovile kako Rodrygo dočekuje Messija na terenu obraćanjem "Kukavice!", misleći, naravno, na to što je suigrače prije toga odveo s terena. Messi je 14 godina mlađem napadaču Reala odgovorio tako što ga je uhvatio za vrat i sasuo mu: "Kukavice? Ne, mi smo prvaci svijeta. Pazi što melješ."

Argentina je na kraju pobijedila 1:0 i tako Brazilu nanijela prvi domaći poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u povijesti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.