La Liga

Ronald Koeman odgovorio na Griezmannove kritike s Maksimira

Foto: EPA

SVAĐA putem medija između trenera Barcelone Ronalda Koemana i Antoinea Griezmanna se nastavlja. Nakon utakmice protiv Hrvatske u kojoj je postigao pogodak napadač Barcelone je indirektno kritizirao trenera u klubu.

"Osjećam se dobro jer izbornik Didier Deschamps zna na koju poziciju me staviti i imati korist od mene", kazao je u srijedu Griezmann, a Koeman mu je odgovorio na press-konferenciji ususret gostovanju kod Getafea u subotu.

Koemana je kritizirao čak i francuski izbornik Deschamps

"Svi imaju pravo reći što ih muči. Znamo da se to može dogoditi. Razgovarao sam s Antoineom jučer popodne, ne zbog onoga što je javno izgovorio, nego zato kako bismo raspravili o njegovim igrama i poziciji. Ja želim najbolje za momčad i mislim da bi Griezmann trebao slobodnije igrati na desnom krilu, iako može igrati i poziciju desetke te isturenog napadača. Na kraju ja odlučujem o momčadi i svaki igrač mora dati sve od sebe", jasan je bio Koeman.

Nizozemca je napao čak i izbornik Francuske Didier Deschamps koji se osjećao dovoljno slobodnim komentirati situaciju svog igrača u klubu.

"Griezmann igra na poziciji na kojoj nikad nije igrao. Koeman ga koristi na desnom krilu i čak mu je rekao da ne razumije zašto su ga ostali treneri koristili na drugoj poziciji u napadu. Mislim da je ipak Antoine puno korisniji u sredini terena", rekao je francuski izbornik.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.