Transferi

Ronaldo: Vratio sam se tamo gdje pripadam. Sir Alexe, ovo je za vas

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO nakon 12 godina vratio se u Manchester United. Engleski klub platio je Juventusu oko 20 milijuna eura odštete za 36-godišnjeg Portugalca.

"Manchester United je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu. Dirnule su me poruke koje sam dobivao od petka, kada je objavljeno da stižem. Jedva čekam zaigrati pred punim Old Traffordom i ponovno vidjeti navijače. Nadam se vrlo uspješnoj sezoni", rekao je nakon potpisa ugovora Ronaldo koji će u dvije godine u Unitedu zaraditi 60 milijuna eura.

Kasnije se oglasio i na Instagramu.

"Svi koji me poznaju, znaju za moju beskrajnu ljubav prema Manchester Unitedu. Ovo je kao ostvarenje sna. Čak i kad sam igrao protiv Uniteda, uvijek sam osjećao ljubav i poštovanje navijača. Prva osvojena liga, kup, prvi poziv u reprezentaciju, Liga prvaka, prva Zlatna kopačka, prva Zlatna lopta... Sve je to stvoreno iz veze mene i Crvenih vragova. Povijest se pisala i povijest će se pisati. Imate moju riječ. Tu sam. Vratio sam se gdje pripadam. P.S. Sir Alexe, ovo je za vas."

"Ostajete bez riječi kad trebate opisati Ronalda. Nije on samo strašan nogometaš, on je i sjajna osoba. Uvjeren sam da će nas nastavljati oduševljavati i biti posebno važan za našu mladu momčad", izjavio je Unitedov menadžer Ole Gunnar Solskjaer.

Prvu utakmicu Ronaldo bi trebao odigrati 11. rujna protiv Newcastlea na Old Traffordu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.