S 20 završila karijeru plivačice pa otvorila OnlyFans: "Obećavam, nećeš požaliti"

Foto: Instagram

PARAGVAJKA Luana Alonso (20) iznenadila je odlukom da nakon neuspjeha na ovogodišnjim Olimpijskim igrama završi plivačku karijeru, a sada je otvorila profil na OnlyFansu. Riječ je o stranici na kojoj osobe dijele medijski sadržaj, fotografije i videe te ih fanovi mogu pratiti uz plaćanje pretplate.

U Parizu nije uspjela izboriti polufinale discipline 100 metara delfin, nakon čega se povukla iz sporta. "Sada je službeno. Povlačim se iz plivanja, hvala svima na podršci. Oprosti, Paragvaj. Moram ti zahvaliti", napisala je tada na Instagramu, na kojem ima 1.1 milijuna pratitelja.

Alonso je nakon toga izbačena iz olimpijskog sela jer je, pisao je Daily Mail, "oskudnom odjećom i druženjem sa sportašima ometala druge natjecatelje" i tako "stvorila neugodnu atmosferu". Dužnosnici Paragvajskog olimpijskog odbora bili su joj zabranili druženje s drugim članovima tima zbog "neprikladnog ponašanja".

"Njezina prisutnost stvarala je neprimjerenu atmosferu unutar paragvajskog tima, zahvaljujemo što je postupila po uputama jer svojom voljom nije prespavala u olimpijskom selu", izjavila je voditeljica paragvajske delegacije Larissa Schaerer.

"Tvoja omiljena bivša plivačica. Obećavam da nećeš požaliti"

Na svojem profilu na X-u (bivšem Twitteru) objavila je poveznicu koja vodi na njezin profil na OnlyFansu. "Tvoja omiljena bivša plivačica. Obećavam da nećeš požaliti", stoji na njezinu profilu na stranici za odrasle. Kako biste vidjeli sadržaj koji objavljuje, potrebno je platiti 35 dolara (oko 32 eura) mjesečno.

Alonso je bila paragvajska rekorderka, uključujući sve delfin rekorde te rekord na 50 metara leđno. Prošle godine je na natjecanju Westmont Pro Swim Series uspjela na 100 metara stilom delfin prvi put plivati za manje od minute, no u Parizu je bila daleko od prave forme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.