Šimunić: Livaja je iznenadio. Ne samo mene, nego puno ljudi

Foto: Matija Habljak/PIXSELL, Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u prvom derbiju sezone. U utakmici šestog kola SuperSport HNL-a jedini je pogodak zabio Marko Livaja. Hajduk je s ta tri boda preskočio Dinamo na ljestvici i istovremeno mu zadao prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima. Utakmicu je komentirao Josip Šimunić, predsjednik Rudeša.

"Mislim da je bila jako zanimljiva utakmica. Većina ljudi mislila je da Hajduk nema šanse, ali pokazao je jako dobru igru. Igrači Hajduka su se dosta dobro branili i bili su pametni. Čekali su svoju priliku, koju su uspjeli iskoristiti. Po meni, vjerujem da je Hajduk zasluženo pobijedio iako je Dinamo imao puno prilika. Međutim Dinamo nije bio pravi kao u zadnja dva mjeseca", rekao je Šimunić u razgovoru za Sportklub, a posebno je komentirao igru Brune Petkovića i Marka Livaje:

"Mogu vam reći da Petković nije bio pravi i na razini na koju smo svi naviknuli, a Livaja je iznenadio. Ne samo mene, nego puno ljudi. On izgleda dobro i moćno te je pokazao put tako što je izgubio nekoliko kilograma. To radi zbog sebe, ali i za svoj klub. To je jako pozitivno i svaka mu čast na tome. To mogu raditi samo karakterni igrači i Livaja pokazuje svima da je najbolji igrač SHNL-a."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.