Slaven Bilić vraća se u engleski nogomet? "Spreman sam za posao"

Foto: EPA

CARDIFF CITY, klub iz Walesa koji se natječe u drugom rangu engleskog nogometa, traži trenera nakon što je krajem rujna smijenjen Erol Bulut, koji je na klupi odradio 58 utakmica i prosječno osvajao 1.24 boda. Privremeni trener Ömer Riza drži momčad na 20. mjestu, svega jedan bod iznad zone ispadanja.

Wales Online piše da je Slaven Bilić (56) prvi kandidat za preuzimanje Cardiffa. Velški medij dodaje i da će se to teško dogoditi ove godine jer se hrvatski stručnjak trenutačno nalazi u Hrvatskoj nakon što je sredinom kolovoza napustio saudijski Al-Fateh. 

S druge strane, Bilić je dao izjavu za BirminghamLive i otkrio da bi ipak u bližoj ili daljoj budućnosti mogao prihvatiti ponudu kluba iz Championshipa. "U ovom mi se trenutku sviđa biti kod kuće, ali naravno da sam spreman za posao", rekao je Bilić pa dodao:

"U dobrim sam godinama i dio mene želi raditi, ali čekam pravu ponudu. U međuvremenu uživam. I dalje radim s trenerima Danilom Butorovićem i Deanom Računicom. Imam dobre ljude oko sebe."

Bilić je bio izbornik Hrvatske

Bilić je trenersku karijeru počeo graditi na klupi Hajduka 2001. godine. Vodio je hrvatsku U-21 reprezentaciju, a nakon nje od 2006. do 2012. i seniorsku. U njegovom trenerskom životopisu navedeno je da je vodio i Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš, West Ham, Al Ittihad, West Bromwich Albion, pekinški Guoan, Watford i Al-Fateh.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.