Srpski mediji o pobjedi Partizana protiv Splita: Spriječena megasenzacija

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

KOŠARKAŠI Splita u susretu 20. kola regionalne ABA lige kao domaćini su u punoj dvorani na Gripama izgubili od Partizana 95:96. Splićani su protiv favoriziranog suparnika odigrali ravnopravan dvoboj, no 1.5 sekundi prije isteka vremena James Nunnally pogodio je tricu i rastužio domaće navijače. Split je tako ostao bez pobjede protiv Partizana u regionalnoj ligi, a bio je to 16. međusobni dvoboj ovih momčadi u tom natjecanju

Pobjedu ekipe najtrofejnijeg europskog trenera svih vremena Željka Obradovića popratili su i srpski mediji. "Nunnally heroj Partizana: Crno-bijeli nestvarnom tricom u posljednjoj sekundi slavili u Splitu", glasi naslov Kurirovog članka, u kojem piše da se na Gripama odvijala velika drama i da je utakmicu obilježila izjednačena borba.

Blic navodi da je Partizan imao velikih problema, a da je igrač utakmice Zach LeDay, koji je ubacivao vezane poene u ključnim trenucima. Članak je naslovljen "Nunnally srušio Split! Parni valjak se provukao u Hrvatskoj: Amerikanac tricom donio pobjedu u posljednjoj sekundi".

Najprodavaniji srpski tiskani medij Informer donosi naslov "Partizan spriječio megasenzaciju na Gripama! Nunnally tricom sekundu i pol prije kraja utišao Split".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.