Što se događa s Gvardiolovim transferom u City?

Foto: Profimedia

IAKO je najpoznatiji nogometni stručnjak za transfere Fabrizio Romano u srijedu navečer objavio da je transfer Joška Gvardiola u Manchester City gotova stvar te da su klubovi postigli dogovor oko odštete, sada iz Njemačke stižu drugačije informacije. Novinar Sky Sportsa Florian Plettenberg tvrdi kako dogovor između klubova "nije ni na vidiku".

Plettenberg dodaje da su mu mnogi jaki izvori potvrdili da Gvardiol trenira s Leipzigom i da nema nikakvog dogovora s aktualnim engleskim i europskim prvakom. U Leipzigu nemaju ništa protiv toga da hrvatski reprezentativac ostane još jednu godinu u klubu, a za eventualnu prodaju žele fiksnih 100 milijuna eura uz "realno ostvarive" bonuse.

I Romano promijenio priču

Romano je također pisao kako je Gvardiol u srijedu obavio prvi dio liječničkih pregleda, a tijekom današnjeg dana trebao je i drugi. Ipak, sada i Romano tvrdi kako Gvardiol nije bio na liječničkim pregledima.

Navodno je došlo do tenzija u završnoj fazi pregovora između Cityja i Leipziga nakon što je u javnost procurila informacija o transferu. Liječnički pregledi su bili zakazani za danas, ali Gvardiol zbog spomenutih problema nije dobio dozvolu svog kluba da ih i obavi. Romano pak nakon svega dodaje da je transfer i dalje "u igri". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.