Jurić je nakon samo četiri utakmice pred otkazom u Romi?

Foto: Profimedia

"IVANU JURIĆU već prijeti otkaz u Romi iako je trener tog kluba postao prije samo 16 dana, a od 4 utakmice izgubio je samo jednu. Štoviše, ako sutra ne pobijedi kod Monze, nije isključen ni povratak Daniela De Rossija, otpuštenog kako bi došao Jurić." Ovo otkriva Corriere dello Sport i dodaje:

"Vodstvo kluba je nakon sjajnog Jurićevog starta i pobjede nad do tada vodećim Udineseom (3:0), ogorčeno jako lošim igrama u pobjedi nad Venezijom (2:1) te posebno nakon očajne predstave u porazu kod Elfsborga (1:0) u Europa ligi, počelo imati ozbiljne sumnje u Hrvata. Čudno im je i kako je momčad sjajno odigrala prvo poluvrijeme protiv Athletic Bilbaa (1:1) u EL-u, a onda, kada je pala u drugom dijelu, Jurića nije bilo nigdje.

"Jurić više nije autoritativan niti momčad ima njegov prepoznatljiv potpis"

Osim toga, igra momčadi podsjeća na najgora izdanja iz De Rossijeve ere i nema nikakve veze s Jurićevim poznatim rukopisom iz Verone i Torina. Njegove momčadi uvijek su imale prepoznatljiv stil i identitet: markiranje po cijelom terenu, agresivno oduzimanje lopte i inzistiranje na individualnim duelima", piše CDS i dodaje:

"Jako čudi i Jurićevo ponašanje. Nakon poraza, ali i očajne igre kod Elfsborga, navijačima je rekao kako mu je žao zbog poraza, ali da je primijetio velik napredak u igri. Čini se kako Jurić nastoji pridobiti svlačionicu lijepim riječima i mekanim pristupom. To je već napravio kada je prihvatio zahtjev igrača da se ograniče jutarnji treninzi."

"Roma je u kaosu na svim razinama"

Talijani navode kako je Roma i dalje u dobroj situaciji u prvenstvu: "Juriću je kao zadatak postavljen plasman u Ligu prvaka. On je pobjedama u obje prvenstvene utakmice na dva boda od zone LP-a, ali problem je igra u zadnje vrijeme te to što nakon dva kola Europa lige ima samo jedan bod, pa mu zbog teškog rasporeda do kraja prijeti neprolazak u nokaut-fazu. Roma to ne bi mogla podnijeti."

Na kraju poentira Corriere dello Sport: "Razlog zbog kojeg su klub i Jurić u ovakvoj situaciji je banalan i zabrinjavajuć: Roma je u kaosu na svim razinama. I još nije našla izlaz iz njega."

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.