Trener juniora Dinama: Nosimo grb Dinama. To znači da uvijek idemo na pobjedu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JUNIORI Dinama poraženi su u trećem kolu grupne faze Lige prvaka mladih. U Austriji su rezultatom 3:2 bili bolji njihovi vršnjaci iz RB Salzburga. Nakon poraza od Bayerna i pobjede protiv Monaca, juniori Dinama imaju tri boda. Domaćini su danas bili bolja ekipa tijekom cijelog susreta i zasluženo su slavili.

Dva gola za RB Salzburg je zabio Philip Verhounig, a jedan je dodao Zeteny Jano. Golove za Dinamo postigli su Sven Šunta i Niko Šepić. Utakmicu je komentirao Ivica Banović, trener Dinamovih juniora. Istaknuo je kako ništa nije izgubljeno, usprkos porazu.

"Bili smo dobro pripremljeni na ono što nas je čekalo. Znali smo da će Austrijanci ići na visoki presing i napadanje dubine. Šteta što smo odmah na početku primili gol, on nas je natjerao da odigramo utakmicu kakvu smo odigrali pa se dogodila i individualna greška kod drugog gola. Oni su stariji i fizički snažniji, ali po učinku na terenu nije bilo razlike. U svakoj sljedećoj utakmici idemo na pobjedu jer je to jedino moguće kad nosiš grb Dinama", rekao je Banović. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.