Hrvatski klub kažnjen zbog navijača koji je pokazao golu stražnjicu na utakmici

Foto: NK Ivančica Ivanec

NOGOMETAŠI Ivančice iz Ivanca pobijedili su Mladost u Margečanu 0:3 u desetom kolu Elitne ŽNS Varaždinske županije. Riječ je o amaterskom, petom rangu hrvatskog nogometa na kojem je došlo do neobične situacije. Ivančica je u 69. minuti dobila kazneni udarac koji je u pogodak pretvorio Dominik Božak.

Prilikom izvođenja jedan domaći navijač Mladosti pokazao je golu stražnjicu. U zapisniku utakmice stoji da očigledno nezadovoljni navijač "skida hlače i gaće te pokazuje stražnjicu iza gola izvan ograđenog dijela". Par dana kasnije objavljen je glasnik na stranici Županijskog nogometnog saveza Varaždin i u njemu stoji:

"*Temeljem čl. 65., a vezano na čl. 64/5. DP HNS kažnjava se klub s novčanom kaznom u iznosu od 66,00 (šezdeset šest) eura: - NK”MLADOST” Margečan - nesportsko ponašanje gledatelja." Dakle, ponašanje navijača dovelo je do kažnjavanja njegova kluba.

[ POBJEDA SENIORA U GRADSKOM DERBIJU, U MARGEČANU ] Jučer u Margečanu, na igralištu "Krka" seniori Ivančice su u 10....

Objavljuje NK Ivančica IvanecNedjelja, 20. listopada 2024.

Ivančica je osma, Mladost pretposljednja

Ivančica se nalazi na osmome mjestu Elitne ŽNL Varaždin s 12 bodova, dok je Mladost pretposljednja s četiri boda. Spomenimo da trenutačno drugo mjesto u ligi zauzima Bednja Beletinec, koja je u osmini finala SuperSport Hrvatskog kupa izgubila od Rijeke (3:0).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.