Trener Slavena: Želimo bodove bez obzira na to što Rijeka ima Pjacu

Screenshot: NK Slaven Belupo YouTube

SLAVEN BELUPO i Rijeka u nedjelju u 17 sati u Koprivnici igraju utakmicu devetog kola SuperSport HNL-a. Slaven se nalazi na devetom mjestu sa šest bodova. Lošiji početak sezone ima samo Rudeš, koji je posljednji s jednim bodom. Rijeka je, uz utakmicu manje od Slavena, na drugom mjestu s 13 bodova.

Trener Slavena Roy Ferenčina na konferenciji za medije najavio je utakmicu s Rijekom. "Nadam se da ćemo imati dobru podršku s tribina, sigurno će tu biti Podravske štuke te će nam to dati dodatan vjetar u leđa. Tražimo bodove bez obzira na to što Rijeka ima kvalitetnu momčad s brojnim mladim reprezentativcima i Markom Pjacom i koju vodi moj prijatelj Željko Sopić", rekao je Ferenčina, koji je na klupi naslijedio Ricarda Moniza.

"Nećemo staviti flastera na Pjacu"

Marko Pjaca debitirao je za Rijeku u prošlom kolu te je odmah postigao oba pogotka u 2:1 pobjedi protiv Osijeka. "Svi znamo kakav je Pjaca igrač. Ali nećemo na njega stavljati flastera. Bit će preuzimanja, imaju oni još opasnih igrača. No i mi smo opasni, i mi ćemo napasti Rijeku. Nadam se da će naša realizacija biti bolja", rekao je Ferenčina.

Slaven je ovog ljeta doveo Ivana Lepinjicu i Adriana Libera, dvojicu prijašnjih talenata Rijeke. "Vjerujem da će oni imati dodatan motiv i da će odigrati odličnu utakmicu. Do susreta imamo dva treninga, još ne znam tko će biti devetka. Očekujem da ćemo i napadački proraditi te pružiti igru kakvu smo imali protiv mlade reprezentacije Hrvatske i u dijelovima protiv Dinama", zaključio je Ferenčina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.