Tudor: To što me pitate možete pitati bilo kojeg trenera na svijetu. Nema teže stvari

Foto: EPA

MARSEILLEOV veznjak Gerson nezadovoljan je statusom i minutažom koju ima pod vodstvom Igora Tudora i želio bi napustiti klub, objavio je nedavno L'Equipe. Pitanje o njegovom nezadovoljstvu postavljeno je hrvatskom treneru tijekom konferencije za medije na kojoj je najavljivao susret u Ligi prvaka protiv Eintrachta.

"To pitanje možete postaviti bilo kojem treneru na svijetu. U trenerskom poslu je najteža stvar izabrati 11 igrača koji će igrati i petoricu zamjena. Meni su svi moji igrači dragi, mislim i da su svi jaki i da imaju kvalitetu za igru. Nažalost, ne mogu svi biti i sretni", rekao je Tudor pa dodao:

"Isto vrijedi za Gersona, drag mi je. On je fantastičan talent. Ali ja moram izabrati igrače za koje vjerujem da su u tom trenutku najbolji. Nikad to nije usmjereno protiv nekoga, nego za momčad. Sasvim je normalno da se pojavljuju agenti i daju intervjue, no od toga ne vrijedi raditi veliku stvar. To se u nogometu događa i uvijek će se događati."

Gerson je pod ugovorom s Marseilleom do ljeta 2026. godine, a njegov otac, koji mu je i agent, već je najavio mogući brži rastanak igrača i kluba. U ovoj je sezoni nastupio u osam ligaških utakmica kroz koje je skupio tek 401 minutu. Postigao je dva gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.