Turci: Petkovićev menadžer je Bjelici rekao što Dinamo planira sa svojim napadačem

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

BRUNO PETKOVIĆ još uvijek je igrač Dinama, ali nema nikakve garancije da će to biti i kad ovaj prijelazni rok završi. Naime, već se dugo piše o interesu Nenada Bjelice i Trabzonspora, hrvatski trener i sam je potvrdio da bi volio ponovno trenirati Petkovića.

Novu informaciju ponudio je turski novinar Yunus Emre Sel, ali je ona upitne vjerodostojnosti. Napisao je kako je Petkovićev menadžer Hrvoje Čale, koji je bivši igrač Trabzonspora, saopćio turskom klubu da će Dinamo odlučiti o eventualnom odlasku Petkovića tek nakon utakmica u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Isti novinar kaže kako su se Petković i Bjelica već sastali.

Dinamo je pritisnut?

Turci su zadnjih dana uvjereni da je sada sve u rukama Trabzonspora. Petković ugovor s hrvatskim prvakom ima do kraja sljedećeg ljeta, ali Fanatik piše da nijednoj od strana nije u interesu da ga on, kao igrač koji je već rekao da želi u drugi klub, odradi u Dinamu.

Stoga navode da je realno očekivati da će Dinamo popustiti. Hrvatski prvak zasad traži pet milijuna eura odštete i ne odstupa nimalo od svojih zahtjeva, ali Fanatik navodi da će morati to učiniti ako ne želi godinu dana u ekipi imati nezadovoljnog igrača kojeg će onda sljedećeg ljeta izgubiti besplatno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.