Turski velikan potjerao petoricu stranaca jer su loši i ne uklapaju se u momčad

Foto: EPA

KAPETAN kamerunske selekcije Vincent Aboubakar je među pet stranih igrača koje je Besiktas Istanbul otpustio zbog razočaravajućih igara, objavio je u ponedjeljak turski klub. "Vincent Aboubakar, Francuz Valentin Rosier, Bjelokošćanin Eric Bailly, Alžirac Rachid Ghezzal i Kamerunac Jean Onana uklonjeni su iz momčadi zbog loših nastupa i nekompatibilnosti unutar momčadi", rekao je klub, trenutno peti u turskoj ligi.

Novi predsjednik kluba Hasan Arat rekao je u ponedjeljak za AFP da je spreman rastati se od nekih od ovih igrača u zimskom prijelaznom roku ako se ukažu dobre prilike. "Naš prioritet broj 1 je izgraditi bolju momčad. Popunit ćemo rupe u našoj momčadi tijekom zimske stanke", rekao je bivši košarkaš i biznismen, koji je prošlog tjedna preuzeo vodstvo Bešiktaša.

Nakon 15 dana prvenstva Crni orlovi zaostaju čak 14 bodova za druga dva velika istanbulska kluba, Fenerbahçeom i Galatasarayem, koji su izjednačeni na vrhu ljestvice. Među svojim ciljevima predsjednik Bešiktaša želi sklopiti ugovor s Paris Saint-Germainom kako bi potaknuo dolazak mladih igrača iz trening-centra francuskog kluba u Istanbulu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.