Uplakani Neymar se vraća nakon godinu dana: "Patio sam svaki dan"

Foto: Screenshot (Twitter)

NEYMAR (32) danas bi trebao zaigrati nakon godinu dana. Brazilski ofenzivac koji se pridružio Al-Hilalu u kolovozu 2023. iz PSG-a, ozlijedio je križni ligament i menisk 17. listopada 2023. s Brazilom u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2026. protiv Urugvaja. Dosad je odigrao samo pet utakmica za saudijski klub. U suzama je najavio svoj povratak: "Ono što najviše volim u životu je igrati nogomet. Patim svakim danom kad sam daleko od nogometa.

Neymar se rasplakao

To je ono što me najviše boli. Moj dolazak u Al-Hilal, rođenje moje kćeri, sve se to događalo i činilo sjajnu godinu, a onda se dogodila ozljeda. Osjetio sam veliku bol i odmah sam znao da je ozbiljno. Najvažniji u mom životu su prijatelji, obitelj i nogomet. Vraćao sam se nakon svake ozljede i ranije, tako će biti i sada", rekao je brazilskim medijima.

Neymar je otputovao na utakmicu Azijske lige prvaka protiv Al-Aina, koja se igra od 18 sati. Plaćen je 100 milijuna eura po sezoni, a dosad je igrao za Santos, Barcelonu i PSG. Ovaj ofenzivac za Brazil ima 128 nastupa i 79 golova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.