Izvršni direktor Marsonije nakon utakmice šakom udario suca?

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

POLICIJSKA uprava brodsko-posavska objavila je da je ove subote došlo do incidenta na nogometnoj utakmici na kojoj je "navijač nezadovoljan suđenjem utakmice vikao, galamio i pljunuo na glavnog suca utakmice te istoga udario šakom." 

Premda nije navedeno o kojoj se utakmici radi, 035portal.hr tvrdi da se incident dogodio u Slavonskom Brodu na susretu Marsonije i Jadrana iz Ploča (1:1) u devetom kolu SuperSport Druge NL. Prema njihovim saznanjima, glavnog suca utakmice Zvonimira Radinića (28) nije udario obični navijač, nego izvršni direktor Marsonije Dario Jurević (39). Dodajmo da u službenom zapisniku utakmice nema nikakvog spomena ovog događaja.

Liječnici pružali pomoć sucu

"Policijski službenici su oštećenog uputili na pružanje liječničke pomoći, a 39-godišnjaka uhitili i priveli u policijsku postaju te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima", priopćili su iz policije i dodali:

"Također je 39-godišnjaku uručena i naredba o određivanju mjera opreza zabrane posjećivanja prostora nogometnog kluba na kojem se dogodio navedeni incident u trajanju od 8 dana."

Čini se da je to nastavak nemilih događanja u Marsoniji, nekadašnjem hrvatskom prvoligašu. Prije mjesec dana pisalo se o štrajku igrača zbog neisplaćenih plaća. Sve to odražava se i na rezultat pa je slavonskobrodski klub trenutno na predzadnjem mjestu na tablici.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.