VIDEO Obožavateljica Modrića: Zbog njega nosim anđeoska krila, kažu da je u raju

Screenshot: Instagram

LUKA MODRIĆ ne prestaje pisati nogometnu povijest ni u 40. godini života. U prošlom kolu LaLige ušao je s klupe, asistirao za gol i istovremeno postao najstariji igrač u povijesti Kraljevskog kluba, dok je već od ranije i njegov najtrofejniji član ikada. Kapetan Reala i Hrvatske već odavno ima vojsku obožavatelja diljem svijeta, što potvrđuje i video iz dalekog Japana.

Instagram profil Hiendjp objavio je video jedne navijačice Real Madrida koja je zaustavljena u uličnoj videoanketi. Novinar ju je pitao koju pjesmu trenutačno sluša jer je imala slušalice, a ona je rekla: "Slušam citate Luke Modrića!"

"Sviđa mi se njegova osobnost"

Na pitanje čiji dres nosi se okrenula i pokazala Modrićevu desetku na leđima. "Sviđa mi se njegova osobnost. Često govori lijepe stvari pa me uvijek razveseli to što kaže", rekla je mlada navijačica pa otkrila koji joj je najdraži Modrićev citat: "U nogometu ne pobjeđuje uvijek jača ekipa, ali zato je nogomet toliko zabavan."

U ruci je držala krilo anđela, a objasnila je da i to ima veze s Modrićem: "Kažu da je on u nogometnom raju pa onda mogu staviti krila na leđa."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.