Usporedite ova dva gola koje je primila Barcelona. Isti su

Screenshot: Twitter

REAL MADRID jučer je pobijedio Barcelonu 3:2 i napravio možda i ključan korak u utrci za titulu u španjolskom prvenstvu. Madridski velikan šest kola prije kraja sezone ima 11 bodova viška u odnosu na najvećeg rivala i apsolutno sve u svojim rukama za osvajanje svog 36. naslova španjolskog prvaka. Izgledno je da će Barcelona, branitelj prošlosezonske titule, ostati na 27.

Barca je dvaput vodila u jučerašnjoj utakmici i da je zadržala gol razlike do kraja, danas bi njen zaostatak za Realom iznosio pet bodova. Golom Judea Bellinghama iz sudačke nadoknade postavljeno je konačnih 3:2, a da Englez nije bio precizan i da je rezultat ostao izjednačen, razlika bi iznosila osam bodova u korist Reala. Ovako je Barcina šansa za obranu titule svedena na teoriju.

Vinicius kao Barcola, Vazquez poput Dembelea

Možda ne bi bilo tako da su igrači Barcelone naučili nešto iz prethodne utakmice, u kojoj su izgubili od Paris Saint-Germaina, a onda se oprostili i od Lige prvaka. U 40. minute te utakmice Ousmane Dembele je s vrha šesnaesterca utrčao prema golu na loptu koju mu je s lijeve strane prizemno poslao Bradley Barcola.

VIDEO: Arena Sport

Tu akciju jučer je kopirao Real. Ulogu Barcole preuzeo je Vinicius Junior, a ulogu Dembelea Lucas Vazquez, koji je u šesnaesterac ušao gotovo na istom mjestu poput bivšeg krilnog napadača Barce i pogodio s gotovo istog mjesta na istu stranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.