Vejić: Dinamo je u banani

Foto: Sanjin Strukic/Ivo Cagaj/PIXSELL

DINAMO je u velikoj krizi. Nakon povijesnog poraza protiv Bayerna 9:2 u Ligi prvaka, izgubio je u Koprivnici od Slaven Belupa 4:1. Momčad koja je na početku sezone izgledala kao siguran prvak sad je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice i zaostaje za Rijekom i Hajdukom četiri boda. Dinamovu posljednju utakmicu protiv Slavena komentirao je Hrvoje Vejić u emisiji Max Sport televizije.

"Pojedinačna igra nekih igrača u Dinamu je problem. Mmaeea, Ogiware. Uh, jako, jako loše. Naše procjene smo sve falili. Da mi je netko rekao prije 20 dana da će se Dinamo ovako raspasti, teško bih to povjerovao. Nogomet je teško predvidjeti. Znao se Hajduk ovako raspasti, u Dinamu se to rjeđe događalo."

"Ovo ni pioniri ne bi smjeli raditi"

"Dinamo je u priličnoj banani. Svaki trener koji dođe vjerojatno će to okrenuti nabolje. Svlačionica ne diše zajedno, ne izvršavaju igrači zajedno zadatke na terenu. Dinamo još uvijek ima veliku kvalitetu.

Neočekivano je u zaostatku od četiri boda. Agbekpornu je u utakmici protiv Dinama izgledao kao kombinacija Redonda i Roya Keanea. Vodim djecu od 12 godina i kad mi rade ovakve poteze, dobijem slom živaca", rekao je Vejić komentirajući neke loše poteze u obrani Dinama.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.