Skomina: Petković nije zaslužio crveni karton

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je poražen 4:1 kod Slaven Belupa u sedmom kolu SHNL-a. Osim o nastavku crnog niza i krize prvaka, nakon te utakmice pričalo se i o onome što je na njoj napravio njegov kapetan Bruno Petković te je li za to prikladno kažnjen. U 29. minuti je Petkovića s leđa faulirao Slavenov igrač Michael Agbekpornu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Sudac Patrik Kolarić odmah je sudio prekršaj za Dinamo, ali Petkoviću to nije bilo dovoljno. Zaletio se prema Agbekpornuu te ga gurnuo s leđa. Slavenov igrač na to se okrenuo da bi uzvratio Petkoviću, a ovaj ga je uhvatio za glavu i vrat. Kolarić je situaciju riješio tako da je obojici pokazao žute kartone. Situaciju je komentirao Damir Skomina, nekadašnji elitni sudac koji je sudio Ligu prvaka.

"Dolazi do konfrontacije više igrača. Tu je naputak da moraju biti obojica kažnjena. Ispravna je odluka da se obojici igrača daju žuti kartoni. Petković je isprovociran i on je reagirao. Za crveni karton tu baš treba biti jedan naglašeni udarac", rekao je Slovenac u emisiji Max Sport televizije.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.