VIDEO Amerikanci po velikoj oluji čekali Messija

Screenshot: Twitter

INTER MIAMI predstavio je Lionela Messija. Argentinska superzvijezda priključit će se momčadi kroz nekoliko dana i započeti s radom u MLS franšizi, s kojom je dogovorio suradnju do kraja 2025. godine, navedeno je na internetskim stranicama Inter Miamija.

Bilo je problema s njegovim predstavljanjem jer je na Floridi trajala velika oluja, pljuštalo je te je puhao jak vjetar. Navijači Miamija i Messijevi obožavatelji po tom su nevremenu stajali izvan stadiona i čekali da počne ceremonija predstavljanja, koja je pomaknuta za nekoliko sati dok oluja ne prestane. Skandirali su Messijevo ime dok je padao pljusak.

Odbio Saudijsku Arabiju

Messi se, podsjetimo, u ovom prijelaznom roku povezivao s više klubova nakon što je kao slobodan igrač napustio Paris Saint-Germain. Spominjala se mogućnost njegovog povratka u Barcelonu, ali i odlazak u Saudijsku Arabiju odakle su mu nuđene stotine milijuna eura. Odluku o dolasku u SAD donio je zbog obitelji.

Južna Florida je kulturološki vrlo bliska Latinskoj Americi pa će se Messijevi osjećati kao kod kuće, a istaknuo je i kako mu se sviđa što u SAD-u postoji ipak nešto manji medijski interes za nogomet i što neće biti pod pozornosti na kakvu je navikao u Europi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.