VIDEO City je krenuo u kontru za pobjedu. Onda je sudac šokirao sve na stadionu

Screenshot: X

MANCHESTER CITY i Tottenham su remijem 3:3 podijelili bodove u posljednjoj utakmici 17. kola engleske Premier lige. Strijelci za Manchester City su bili Phil Foden, Jack Grealish i Heung-Min Son, koji je postigao autogol. Za Tottenham je jedan od pogodaka zabio Son, a druga dva Giovani Lo Celso i Dejan Kuluševski.

Nakon utakmice se najviše priča o nevjerojatnoj pogrešci suca  Simona Hoopera. Naime, Englez je u sudačkoj nadoknadi drugog dijela grubo i neshvatljivo pogriješio te jako zakinuo Manchester City, i to na neobičan način - tako što je dosudio prekršaj za njih. 

Nevjerojatna odluka

City je krenuo u obećavajući kontranapad i priliku za 4:3. Rodri je proigrao Haalanda koji je nakon duela s Emersonom Royalom uspio održati ravnotežu i nastaviti akciju. Sudac je pružio ruku i pokazao da pušta prednost za City, a Haaland je odigrao za Grealisha koji je samo trebao jurnuti 1 na 1 s golmanom. 

I onda šok za igrače Cityja. Hooper se oglasio i ipak vratio akciju na raniji prekršaj te tako uništio sjajnu priliku Cityja. Igrači Cityja su izgubili živce i opkolili ga, urlao je i Guardiola, ali povratka više nije bilo. Situaciju pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.