VIDEO Kimmich izazvao kaos zbog videa prije utakmice: "Bila je to provokacija"

Foto: Profimedia

JOSHUA KIMMICH otkrio je što ga je isprovociralo da izazove kaos na kraju utakmice Freiburg - Bayern (0:1) u 27. kolu Bundeslige. "Prvenstveno sam se jako veselio jer nam je pobjeda iznimno važna. Bilo je emotivno, no otišlo je predaleko, a to se dogodilo zbog onog što je bilo prije utakmice", rekao je Kimmich.

Podsjetimo, Freiburg je u srijedu izbacio Bayern (2:1) iz njemačkog kupa. Dok su se igrači njemačkog kluba zagrijavali za jučerašnju prvenstvenu utakmicu, domaći navijači i dalje su slavili veliku pobjedu, a na velikim ekranima prikazivali su se pogoci Nicolasa Höflera i Lucasa Hölera, kojima je Freiburg prije pet dana savladao Bayern.

"U pravu su , pobijedili su. S druge strane, bila je to provokacija. Na kraju sam se zanio. Razumijem one koji kažu da je to bilo nesportski, inače se to ne radi. Ali dogodilo se zbog provociranja prije utakmice i zbog značaja pobjede", dodao je Kimmich.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO JE KIMMICH NAPRAVIO

Zamalo je došlo do tučnjave

Kimmich je nakon posljednjeg sučeva zvižduka sa stisnutim šakama došao do tribine s domaćim navijačima i počeo je slaviti pobjedu. Uslijedila je gužva jer su igrači Freiburga napali veznjaka Bayerna i umalo je došlo do fizičkog sukoba.

Nakon što su se stvari malo primirile, igrač domaće momčadi Nicolas Höfler bio je bijesan na Kimmicha: ''Treba biti sretan zbog tri boda i ne provocirati protivničke navijače. To je nesportski i nepotrebno.''

Bayern se nalazi na prvom mjestu Bundeslige s 58 bodova, dva više od Borussije Dortmund. Minhenski klub očekuju četvrtfinalne utakmice Lige prvaka s Manchester Cityjem. Freiburg je peti u njemačkom prvenstvu s 47 bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.