VIDEO Livaja i Pukštas izveli su sjajnu kombinaciju, Malenica je bio nemoćan

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

HAJDUK je u jučerašnjoj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a svladao Osijek 1:0 i tako stigao do treće pobjede u sezoni. Najvažnije za nova tri Hajdukova boda napravio je Marko Livaja sredinom drugog dijela utakmice, kada je zabio jedini gol na utakmici.

Livaja je prihvatio loptu na 40-ak metara od suparničkog gola, odigrao dupli pas s Rokasom Pukštasom, utrčao u kazneni prostor i udarcem desne noge poslao loptu iznad Marka Malenice u mrežu Osijekove momčadi. Postignuti gol bio je Livajin već četvrti prvenstveni u ovoj sezoni, a ima i tri asistencije.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Kulenović jedini zabio više od Livaje

Zabijao je Slaven Belupu, protiv kojeg je bio i asistent, a isti učinak imao je i u susretu protiv Varaždina. Nakon toga je tresao mrežu Istre i sad Osijeka. Jedina utakmica u kojoj nije zabio odigrana je u sklopu 2. kola SHNL-a, kada je Hajduk remizirao s Lokomotivom. U tom susretu Livaja je dodao Aleksandru Trajkovskom za gol.

S četiri postignuta gola Livaja je trenutačno drugi strijelac hrvatskog prvenstva. Gol više od njega zabio je Dinamov Sandro Kulenović.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.