VIDEO Lokomotiva je tražila penal na Poljudu. Faca igrača Hajduka sve otkriva?

Foto: MaxSport Screenshot

HAJDUK je u devetom kolu SuperSport HNL-a na domaćem terenu pobijedio Lokomotivu 1:0 i tako osvojio prve bodove nakon gotovo mjesec dana. Jedini pogodak na utakmici zabio je Emir Sahiti. Podsjetimo, trenutno vodeća momčad lige u prošla je dva kola neočekivano izgubila od Istre i Gorice.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka susreta dogodio se u 31. minuti. Tada se Robert Mudražija sjurio prema golu Hajduka i u jednom trenutku je prošao pored Darija Melnjaka te je pao. Sudac Patrik Kolarić mu je dao žuti karton zbog simuliranja, a Mudražija je bio bijesan. Iz snimke nije savršeno jasno je li se igrač Lokomotive sam sapleo ili ga je Melnjak s leđa u punom trku ipak dodirnuo, što je sasvim dovoljno u ovoj situaciji da ga izbaci iz ravnoteže.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Ni jedna od kamera ne pokriva adekvatno tu situaciju pa nije postojala ni mogućnost da se VAR javi. No, snimka s kamere iza gola ipak otkriva dvije stvari. Mudražija je odmah tražio VAR provjeru i na njoj inzistirao. Moguće je da je stvarno bio uvjeren u prekršaj, ali i da se jednostavno htio izvući od žutog kartona.

S druge strane, na istoj snimci se dobro vidi Melnjakova faca nakon što je suparnik pao na pod. Igrač Hajduka imao je izraz lica kao da je shvatio da je upravo napravio grešku koja bi mogla koštati njegovu momčad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.